Звездите станаха неочаквано секси на Оскарите

"Тяло на показ" демонстрираха звездите на церемонията, най-стилни бяха Кейт Уинслет, "кралицата" Хелън Мирън, Мадона, Джесика Биел
27 фев 2007 12:18,
Звездите станаха неочаквано секси на Оскарите
Носителката на Оскар Дженифър Хъдсън подчерта доста смело своите и без това щедри форми. Снимка: БГНЕС
Най-честото оплакване от модния избор на Оскарите през последните години е, че звездите са прекалено предпазливи. Не и тази година. Тоалетите на тазгодишните Оскари бяха в стил „тяло на показ“.

Носителката на Оскар за поддържащата женска роля Дженифър Хъдсън бе най-щедра в демонстрирането на едва прикрити форми.

Шоколадовата актриса пристигна в Кодак тиътър, облечена в дълга кафява рокля и болеро от питон в цвят металик от Оскар де ла Рента, като целият ансамбъл показваше твърде много от щедрите гърди на звездата. Но това не беше всичко. За самата церемония Дженифър се преоблече в златна блестяща рокля, от която този път гърдите й направо щяха да изскочат.

Пак във възможно най-бляскава рокля се появи Кейт Бланшет. Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля за „Бележки по един скандал“ бе облечена в рокля с една презрамка в металик, буквално залята с кристали Сваровски, дело на Джорджо Армани. Тоалетът прилепваше плътно по тялото на актрисата, придавайки спиращ дъха еротичен вид на мис Бланшет.

Носителката на Оскар за главна роля Хелън Мирън също демонстрира завидна смелост, въпреки нейните 61 години. „Кралицата“ се появи с доста многозначително V-образно деколте на нейната златна рокля с разстлани поли, дело на Кристиан Лакроа.

Джесика Биел, най-сексапилната жена за 2005, доказа че неслучайно е носителка на титлата. Актрисата се появи на церемонията в разкошна малинова рокля на Оскар де ла Рента, през която загадъчно секси се очертаваха зърната на гърдите й, спечелвайки й титлата за най-секси поява на червения килим.

Пенелопе Круз бе в невероятна прасковена рокля с пристегнат корсаж, който подчертаваше голите рамене и гръд на звездата. Долната част на тоалета от Версаче бе истинска експлозия, като Пенелопе приличаше на инфанта.

Тоалетът на Пенелопе е илюстрация на екстравагантния дизайн, който повечето звезди са избрали тази година - тънки материи, килими от пера, неочаквани скъпоценни камъни и металик, коментират модните експерти.

Кои бяха най-стилните и най-зле облечените звезди на Оскарите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание