Оскарите ON AIR или индустрия за милиони

Извънредно коментарно студио по националната телевизия и радио България он ер
Обновена: 12 фев 2015 18:32 | 12 фев 2015 18:27,
2
Оскарите ON AIR  или индустрия за милиони
Снимка: Bulgaria On Air

Холивуд, а и всички любители на киното се готвят за 87-мите награди Оскар. Церемонията по раздаването на престижните статуетки е най-важното събитие в света на киното. Но и в света на икономиката. Колко струва славата? Как Оскарите са се превърнали в индустрия за милиони? Отговорът на 22 февруари от 21 ч. само по България он ер.

Международният редактор Мартина Ганчева ще коментира със своите събеседници в студиото цената на славата, киното като бизнес, конкуренцията зад кадър, рекламната и PR индустрия, която стои зад най-бляскавото събитие на годината.

Новинарите на телевизия България он ер са подготвили любопитни факти и видеа за филмите, актьорите, журито, тоалетите на звездите, информация за фаворитите, но и класации на филмите, които са се разминали със стауетката, но пък са напълнили салоните и банковите сметки на продуцентите....

Един от гостите в студиото ще бъде Красимир Кастелов , журналист, който стои зад сайта "Другото кино", преподава във Факултета по журналистика и масова комуникация" на СУ "Св. Климент  Охридски" . След месец  му предстои да защити  докторска дисертация в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" на тема "Българското игрално кино след 1989 г.

За киното в цифри, с настроение и празнична атмосфера в неделя по България он ер в 21 часа.

Повече на www.bgonair.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари