"Несломен" - епична драма от Анджелина Джоли

33087
"Несломен" - епична драма от Анджелина Джоли

Носителката на “Оскар“ Анджелина Джоли е режисьор и продуцент на НЕСЛОМЕН, епична драма, проследяваща невероятния живот на олимпийския и военен герой Луис “Луи“ Замперини (Джак О’Конъл). Той, заедно с двама други членове на екипажа, оцелява на сал в продължение на 47 дни след почти фатална самолетна катастрофа по време на Втората световна война, но е пленен от японския флот и е изпратен във военнопленнически лагер.

Създаден по адаптация на ползващия се с огромна популярност роман на Лора Хиленбранд “Сийбискит: американската легенда“, НЕСЛОМЕН представя на големия екран невероятната и вдъхновяваща история на Замперини за издръжливостта и силата на човешкия дух.

Култовото мече с пиперлив хумор иска да стане човек в ТЕД 2

Съжаляваме дами, но той се жени! Любимото ни мече с пиперлив хумор надена брачния хомот още в първия трейлър на ТЕД 2. Това обаче съвсе...

Заедно с О’Конъл във филма участват Домнъл Глийсън и Фин Уитрок – летците Фил и Мак, с които Замперини прекарва няколко опасни седмици на сал в Тихия океан – а също Гарет Хедлунд и Джон Магаро като военнопленници, които създават неочаквана дружба в затворничеството си; Алекс Ръсел като брата на Замперини Пийт и японският актьор Мияви с неговия дебют в англоговорящ филм като бруталния надзирател в лагера, известен на хората само като “Птицата“.

Филмът е продуциран от Анджелина Джоли, както и от Матю Баер (“Град край морето“), Ъруин Стоф (“Денят, в който земята спря“) и Клейтън Таунсенд (“Така е на 40“). Опитният снимачен екип е оглавяван от десеткратно номинирания за “Оскар“ оператор Роджър Дийкинс (“Скайфол“).

Носителите на “Оскар“ Джоъл и Итън Коен  (“Няма място за старите кучета“) пренаписват сценария от по-ранни варианти на Уилям Никълсън (“Клетниците“) и Ричард ЛаГравенес (“Зад канделабъра“ на НВО).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино