Ново от Холивуд: Алисия Викандер

Екс гаджето на Майкъл Фасбендер – от балета до звезда
15 дек 2015 15:07, Теодора Драгоева
4
Ново от Холивуд: Алисия Викандер
Снимка: Harper’s Bazaar

Алисия Викандер е едно от сравнително новите лица в Холивуд, но актрисата определено има нюх за филмовите проекти, към които се присъединява. Скоро ще я видим в "Момичето от Дания", където си партнира с брилянтния Еди Редмейн.

За последните 12 месеца звездата представи още два свои филма – "Екс Машина" и "Мъжът от U.N.C.L.E."

През 2016 година пък ще бъде премиерата на филмовия проект "Tulip Fever", в който Алисия работи заедно с модела Кара Делевин.

Сега, бившата жена до Майкъл Фасбендер блести от новия брой на британското списание Harper’s Bazaar. Романтичната фотосесия е заснета от Алекси Любомирски, а стайлингът на звездата е забележителен, благодарение на дрехи от последните колекции на модни брандове като Celine, Louis Vuitton и Stella McCartney.

В интервю за изданието Алисия Викандер споделя защо на 18-годишна възраст се е отказала от балета: "Мисля, че дълбоко в себе си знаех, че няма да бъда в състояние да танцувам, докато стана на 30 и няколко години. Най-вече не мислех, че мога да живея като танцьорка. Трудно е, аз наистина обичах балета и да бъда на сцената, но трябваше да тренирам по три-четири часа всеки ден, за да поддържам нивото си".

В галерията на Tialoto.bg може да намерите още снимки на прекрасната и талантлива Алисия Викандер за британския Harper’s Bazaar.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Ботев преди 8 години
няма. хич няма!
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рака има нужда от подобрение.
1
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Става, бива е.